Site icon Balina Media

“İkizlerimizi 2028 Yaz Olimpiyatları’na hazırlıyoruz

Kendi yetiştirdiği sporcusu Ayşegül Yemişen ile Türkiye Badminton Ulusal Ekibi’nda, Eskişehir’in adını ilk kez duyurabildiklerini ileten başarıya ulaşmış alıştırmacı Nihat Horasan, “Eskişehir, 2012’den beri badminton branşında başarı göstermeye başladı. Ayşegül Yemişen ile ilkin Balkan Şampiyonası peşinden da Avrupa Ranking şampiyonu oldu. Şimdi ise ikizlerimizi, 2028 Yaz Olimpiyatları’na hazırlıyoruz” diye konuştu.

Irmak Rana Yemişen: “Ablam Ayşegül Yemişen’in izinden gidiyorum”

Ablası Ayşegül Yemişen yardımıyla badmintona başladığını özetleyen Irmak Rana Yemişen, “13 yaşındayım ve 7 senedir badminton oynuyorum. Ablam Ayşegül Yemişen’in izinden gidiyorum. Onun başarısıyla büyüdük. İkizim Yağmur Tuana ile çift bayanlarda ilk  Türkiye şampiyonu olduk ve milli takıma girdik. Ondan sonra geçen yıl Türkiye U15 Şampiyonası’nı ilk sekizde bitirmeyi başardım.” Horasan’ın onlara liderlik ettiğini kaydeden Yağmur Tuana Yemishen bu fırsatı değerlendirerek şunları söyledi:

“Yakında Gürcistan’da bir eğitim kampına gideceğiz. milli takımla. . Daha önce Litvanya ve Hırvatistan’a gittik. Çok çalışıyoruz ve hedefimiz kendimizi önce Türkiye’de sonra Avrupa’da betclub ve olimpiyatlarda yetiştirmek.”

Sports Republic’in Danimarkalı ortağı Rasmus Ankersen’i temsilen Göztepe ‘nin futbol yapılanmasında en yetkili isim olacak Gagliardi, bu hafta transfere başlamış olacak. İngiltere’de daha ilkin Leyton ve Bolton’da scout olan, Portsmouth’un futbol operasyonlarının başlangıcında yer edinen Gagliardi, peşinden Ankersen’in şirketine aktarma oldu.

Göztepe’de teknik direktörlük görevine getirilecek Turgay Altay da İzmir’e geldi. Daha ilkin Aykut Dev gibi’ın yardımcılığını yapmış olup geçen sürem gene 1’inci Lig’de Manisa Futbol Kulübü’nü çalıştıran Turgay Altay’ın çarşamba günü antrenmanlara başlamış olacak takımın başlangıcında sahaya çıkması umut ediliyor.

Bu Haberi Paylaşın
Exit mobile version